Clubkleding

Sinds het begin van seizoen '11-'12 is 'de 5 dorpen' in een nieuw jasje gestoken !
Fraai ontworpen clubkleding ...De clubkleding is compleet veranderd en vanaf dat moment rijden bijna alle clubleden in deze nieuwe kleding. De kleding heeft een mooie kleurstelling: oranje/zwart met wat witte (tekst)accenten.
Het mooie nieuwe ontwerp is danook dankzij de grote inzet van de kledingcommissie tot stand gekomen.

Het is goed & leuk voor de ontwerpers om te zien dat nu bijna de gehele club is omgetoverd in deze oranje/zwarte kleuren, de kledingcommissie is daar erg trots op ! De verkoop van de kleding liep danook al direct vanaf het begin veel beter dan we hadden verwacht. Ook de jeugdleden hebben de kleuren doorgevoerd, de orginele blauwe clubmuts is vervangen door dezelfde muts, alleen dan in deze nieuwe clubkleuren. De clubleden die nog niet in de oranje/zwarte kleding rijden, worden aangemoedigd om ook deze nieuwe kleding aan te schaffen ...
Opvallende - & kleurrijke clubkleding op de baan
Door de sponsoring van :
Viks parket te Driemond (Amsterdam Z-O),
Bout accountants & belastingadviseurs te Huizen,
Bakkerij Kruijmer te Huizen,
H&K verbouwingen te Kortenhoef,
en tevens mede dankzij de grote investering die de club heeft gedaan in deze kleding, hebben we een mooie prijs kunnen maken voor onze leden. Namens de kledingcommissie willen wij de sponsoren nog extra bedanken voor het mogelijk maken van de nieuwe clubkleding !

Uiteraard is het streven van het bestuur, dat alle clubleden in deze moderne clubkleding (gaan) trainen & rijden. Zo onstaat een duidelijk zichtbaar - & coherent clubverband, niet alleen voor de clubleden onderling, maar ook voor 'de buitenwacht'. Het geeft onze club een meer professionele uitstraling als alle clubleden sporten in dezelfde mooie kleurstelling, zo worden we als 'de 5 dorpen' een echte eenheid.

Er is een breed assortiment aan artikelen. De volgende kledingstukken kunnen gekocht / besteld worden:
Artikel Prijs (€) Opmerking
Schaatskleding    
Dik sportjack (winter) 45.00  
Dun sportjack (zomer) 25.00 Inclusief windstopper
Marathonpak 70.00  
Salopet 55.00  
Afritsbroek 55.00  
Clubmuts 7.50 Alleen te bestellen via de jeugdcommissie
Bent u nog niet in het bezit van de kleding en heeft u hier wel interesse in ?
Neem dan contact op met de kledingcommissie, Esme Koolen
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooi ... !De kleding kan eventueel ook eerst gepast worden.
Er is van de meeste artikelen een -kleine- voorraad, dus meestal kunt u langskomen om te kopen !
Maak s.v.p. vooraf eerst wel even een afspraak. Maar ... jeugdleden opgelet !! Vanuit het jeugdschaatsen verneemt de kledingcommissie dat er veel animo is voor de clubkleding. Kindermaten zijn helaas niet (of nauwelijks) op voorraad, omdat de kans groot is dat de club uiteindelijk toch blijft zitten met deze maten. (Er zijn zo veel verschillende kindermaten, en daarom is het lastig om veel voorraad van deze maten aan te houden.) Maar; natuurlijk kunnen deze maten wel op verzoek besteld worden. Mail je naam & kledingstuk & maat & telefoonnr naar het hierboven vermelde e-mailadres. Dan wordt er voor gezorgd, dat je kleding zo snel mogelijk besteld wordt !

Tot slot :
Vanaf het seizoen '13-'14 zijn de coaches & begeleiders in een nieuw jasje gestoken. De coaches en de wedstrijdschaatsen-trainers rijden in een zwarte jas met oranje opdruk en de jeugdbegeleiders rijden in een oranje jas met zwarte opdruk.
De kledingcommissie bedankt de clubleiding voor het vrijmaken van budget, om de jassen van de coaches & begeleiders mogelijk te maken !

Met sportieve groet van de kledingcommissie