Contactinformatie

contactHeeft u vragen? Of wilt u gewoon wat meer informatie over Schaats- & hardrijdersvereniging 'de 5 dorpen'?
Neem dan even contact met ons op !
Dat gaat het meest gemakkelijk, als u een mailtje stuurt; naar een persoon (b.v. bestuurlid) of meer algemeen naar één van de commissies.

U kunt het beste in eerste instantie contact opnemen met :

 Wedstrijdsecretariaat Alle informatie over wedstrijden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Persoon / commissie  Betreffende  E-mailadres
 Voorzitter  Informatie over de organisatie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretariaat  Algemene zaken  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Financiële zaken  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Jeugdcommissie  Alle zaken m.b.t. de jeugd  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Toerschaatscommissie  Alle zaken m.b.t. toerschaatsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie verder de informatie in de Colofon, voor nog meer namen.